Nederlandse voice-over

Hoewel Nederland niet zo groot is als we het aantal inwoners vergelijken met de totale wereldbevolking, is de Nederlandstalige markt groter dan je wellicht zult denken. Van Suriname tot aan Zuid-Afrika wordt Nederlands gesproken, en uiteraard ook in België en Nederland. Laat jouw boodschap letterlijk voor zich spreken met een professionele Nederlandse voice-over die niet alleen betaalbaar is, maar ook razendsnel geleverd wordt. Wij helpen je graag bij de het bestellen van een hoge kwaliteit Nederlandse voice-over, bekijk én beluister direct ons aanbod Nederlandstalige stemmen.

Nederlandse voice-over zoeken

Het enige waar je niet op hoeft te letten is de kwaliteit wanneer je bij ons een Nederlandse voice-over zoekt, want we bieden alleen stemmen van acteurs die uitstekende opnames maken, en ook snel en betrouwbaar leveren. Toch kan het kiezen van de juiste stem voor jouw project een behoorlijke uitdaging zijn, daarbij helpen wij je graag.

Waar kun je uit kiezen?

Ten eerste kun je een keuze maken uit onze mannenstemmen en vrouwenstemmen. Soms is een specifiek geslacht nodig voor een bepaald soort productie. Vervolgens is het karakter van de stem uiteraard van belang. Wij bieden stemacteurs die jong en enthousiast zijn, maar ook wat ouder voor een meer serieus en betrouwbaar karakter. Er zijn uiteraard ook veelzijdige acteurs die meerdere stemgeluiden kunnen produceren. Bij een Nederlandse voice-over kiezen zul je merken dat er op zo’n klein stukje aarde enorm veel verschillen zijn in accenten. Amsterdammers en Rotterdammers klinken soms al heel verschillend, Limburgers en Vlamingen hebben ook weer een uniek stemgeluid. Je kunt uiteraard ook voor een meer neutraal stemgeluid kiezen.

Tips voor een Nederlandse voice-over vinden

  • Hoe langer de audio, hoe neutraler het stemgeluid. Bij een audioboek of uitgebreide instructievideo wil je een stem die goed klinkt maar niet opvalt.
  • Bij een commercial is herkenbaarheid van belang, kies dan voor een meer expressief stemgeluid en misschien een apart accent.
  • Bij het bestellen van een Nederlandse voice-over kun je in het script notities maken, zo zul je precies de opname ontvangen die aansluit op jouw productie.
  • Wanneer je een serie maakt, bijvoorbeeld een aantal instructievideo’s, zul je meestal voor dezelfde stemacteur kiezen. Het kan verstandig zijn om direct een aantal opnames te bestellen, als jouw favoriete acteur bij een haastklus net even verkouden is heb je een probleem.

Wanneer je zelf niet een keuze kunt maken uit ons ruime assortiment, kun je ook jouw wensen doorgeven aan ons team. Dan zullen we een aantal geschikte stemacteurs selecteren zodat jij niet hoeft te zoeken naar een speld in een hooiberg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.