Internationaal stemmenbureau

Wanneer je werkt aan een productie die bestemd is voor meerdere landen, of wanneer je geluidsopnames nodig hebt in een vreemde taal, is ons internationaal stemmenbureau de one-stop oplossing waar je naar zoekt. Onze stemacteurs komen van over de hele wereld, en brengen jouw script tot leven in iedere gewenste taal. Dames en heren, jong en oud, voor commercials, bedrijfsfilms, games en nog veel meer. Onze stemacteurs laten jouw productie spreken!

Ons internationaal stemmenbureau klinkt beter

Het lijkt zo eenvoudig, een voice-over inspreken. Iedereen kan een tekst voorlezen toch? En dan start je de opname, eh…even overnieuw, hoe spreek je dit eigenlijk uit? Geen nood, bij ons internationaal stemmenbureau vind je alleen doorgewinterde stemacteurs die jouw project tot leven wekken.

Daarbij gaan we verder dan de landsgrenzen en ook nog een stuk verder dan de EU, wij bieden stemmen aan van over de hele wereld. Het aanbod wordt steeds uitgebreider, met meer talen, regionale accenten en opvallende stemmen voor ieder type productie. Als jouw favoriet er niet bijstaat laat het ons weten, dan gaan we direct op zoek.

Veel talen, meer kansen

Het is natuurlijk mogelijk om een video in één taal te maken, en die van ondertitels te voorzien. In Nederland vinden we dat heel normaal, maar in de rest van de wereld wordt dit lang niet altijd gewaardeerd. Door jouw productie in meerdere talen op te nemen maak je ook meer kans om gehoord te worden.

Stemmen vervangen in post-productie is vaak een relatief eenvoudige klus, die heel betaalbaar uitgevoerd kan worden. Bij ons internationaal stemmenbureau kun je een voice-over bestellen in veel verschillende talen, omdat we zoveel talen bieden kun je ook direct meerdere versies bestellen van hoge kwaliteit en met zeer snelle levertijden.

Vertalingen, advies en meer

Ons team heeft voor jou al de voorselectie gemaakt, ons internationaal stemmenbureau biedt alleen stemacteurs die professionele kwaliteit opnames leveren. Omdat het voor een Nederlands bedrijf een hele uitdaging kan zijn om een internationale productie van het juiste stemgeluid te voorzien kun je hiervoor ook bij ons advies inwinnen.

Bij producties die in meerdere talen wordt verspreid zullen er ook vertalingen van het script moeten komen, wij kunnen ervoor zorgen dat alle opnames op elkaar afgestemd zijn. Wanneer jouw eisen niet precies overeenkomen met onze webshop, neem je gewoon even contact op met onze specialisten en we maken een offerte op maat.

Ons internationaal stemmenbureau werkt samen met de beste freelance stemacteurs die in hun eigen taal spreken. Deze acteurs zijn geboren en getogen in het land waarin ze de voice-over opnemen, zo kun je via internet van alle uithoeken op deze aardbol hoge kwaliteit opnames bestellen via onze webshop.