Goedkope voice-over bestellen

Er zijn verschillende websites en bedrijven waar je een goedkope voice-over kunt bestellen. Maar je weet dat goedkoop soms ook duurkoop kan zijn. Wanneer je alleen naar het prijskaartje kijkt, en niet naar de kwaliteit van de stem en de opname luistert, kan een goedkope voice-over je meer geld kosten. Want een productie met een stem die niet goed overkomt zal de doelgroep ook niet aanspreken. Wat is jouw definitie van goedkoop, en hoe kun je een goedkope voice-over bestellen die ook echt goed is?

Wat is een goedkope voice-over?

Er zijn stemmenbureaus die werken op basis van een aantal woorden of op basis van tijd. De tijdsduur is de voornaamste factor om de prijs te bepalen. Hoewel het spreektempo per productie kan verschillen wordt gemiddeld ongeveer 160 woorden per minuut aangehouden. Dat is een normaal tempo dat doorgaans als prettig wordt ervaren voor de luisteraar.

Nu we de “eenheid” bepaald hebben, moeten we ook rekening houden met de kwaliteit. Naast de opnametechniek valt hier ook de ervaring van de stemacteur onder, niet iedereen kan zomaar even een script oplezen. De uiteindelijke levering mag ook niet onvermeld blijven, er zijn bedrijven die een heel goedkope voice-over aanbieden, maar deze in een formaat leveren met een lage kwaliteit. Voor hoge kwaliteit audio mag je extra betalen. Dit soort lokkertjes zul je bij ons niet vinden, je krijgt altijd de beste audiokwaliteit!

Het stemgeluid en karakter is een subjectieve keuze, soms wil je voor een specifiek project ook een heel andere stem boeken. Wanneer je er niet zeker van bent welke stem het beste past bij een productie kun je ons professionele team inschakelen. We kunnen advies geven en indien gewenst een voorselectie maken van geschikte stemacteurs.

Goedkope voice-over bestellen

Hoe werkt een voice-over boeken? Dit zijn de drie basisstappen die je zult doorlopen:

Bekijk het aanbod

De stemacteurs zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals accent en geslacht, vaak heb je al een idee van het stemgeluid.

Luister naar verschillende stemmen

Uiteraard wil je ook even kennismaken met het geluid achter het profiel van de stemacteur. Luister aandachtig of dit een stem is die je keer op keer wilt horen.

Bestel jouw goedkope voice-over

Vervolgens bestel je de opname en stuur je het script. Zijn er nog onduidelijkheden of weet je niet hoe het script aangeleverd moet worden? Neem dan gerust contact op met ons team.

Goedkope voice-over, onbetaalbare service!

Als laatste willen we benadrukken dat je naast de stem ook niet de service over het hoofd mag zien. Kies voor een voice-over agency dat met je meedenkt, voor, tijdens en na het plaatsen van een bestelling. Want goede service is goud waard!