Engelse voice-over bestellen

Een videoproductie zonder geluid is haast niet voor te stellen, met de combinatie van stem, muziek en geluidseffecten kun je de boodschap op de beste wijze overdragen. Je kunt iedere productie meer “gewicht” geven door er een professionele voice-over aan toe te voegen. Engels is een echte wereldtaal, een Engelstalige stem kiezen ligt dan ook voor de hand. Wij maken Engelse voice-overs bestellen heel eenvoudig. Of het nu een Brit of Amerikaan is, binnen 24 uur kun je ieder script op laten nemen en digitaal ontvangen voor verwerking in jouw productie. En als je geen keuze kunt maken uit onze ruime assortiment helpen we Engelse voice-overs te bestellen met onze unieke stemmen service.

Luister direct naar al onze Engelstalige stemmen, een Engelse voice-over bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Engelse voice-overs bestellen

In de Westerse wereld is de Engelse taal de verbindende factor, wanneer Engels niet als eerste taal wordt gesproken is het vaak de tweede taal. Over de hele wereld leren kinderen Engels op school, en dat aantal neemt alleen nog maar toe. Daarmee is er ook een steeds grotere behoefte aan professionele stemacteurs die deze taal vloeiend spreken. “Native speakers” zijn personen die uit Engelssprekende landen afkomstig zijn zoals de Verenigde Staten of Groot Brittannië. Je hoeft gelukkig geen wereldreis te maken om de perfecte stem te kiezen voor jouw project, wij hebben de beste Engelstalige stemacteurs voor je op één pagina samengebracht.

Amerikaanse voice-over

De Amerikaanse voice-over is het meeste gebruikte accent voor Engelstalige voice-overs. Dit stemgeluid is vaak ook duidelijk voor mensen die als tweede taal Engels spreken. Er zijn uiteraard veel verschillende stemgeluiden vanuit dit land met meer dan 300 miljoen inwoners, toch is er wel zoiets als een “neutrale” Amerikaanse stem. Uiteraard kun je ook bewust kiezen voor een zuidelijk accent, de “redneck” stijl, of een New Yorker met een rauwe stem die doet denken aan de tijd dat deze stad nog “New Amsterdam” heette. Voor een productie met internationale allure kan een Amerikaanse voice-over van een geboren en getogen Amerikaan de perfecte keuze zijn.

Engelse voice-over

“The Queens’ English”, zo noemen ze de Britse taal, uitgesproken door iemand uit Engeland. Dit is het origineel, met de deftige klanken die intelligentie en verfijning uitstralen. Vergis je niet, er zijn ook heel typische accenten en dialecten die in Engeland gesproken worden waarbij regelmatig letters en klanken wegvallen. Hoewel Brits doorgaans goed verstaanbaar is, kan het zijn dat een internationaal publiek meer bekend is met de Amerikaanse tongval. Met name wanneer je klasse wilt uitstralen, bijvoorbeeld voor luxe merken, is het Britse accent de perfecte manier om de boodschap over te brengen.

Andere soorten Engelse voice-overs bestellen

Er zijn uiteraard nog meer landen waar de Engelse taal de hoofdtaal is, denk aan Canada en Australië. De Canadezen hebben een standaard accent dat veel lijkt op de Amerikaanse manier van spreken, en dan met name het noordelijke deel van de Verenigde Staten. Australiërs hebben wel een herkenbaar accent, wanneer de productie een lokaal karakter heeft moet je daar zeker rekening mee houden. Het is overigens ook mogelijk om Engelse voice-overs te bestellen van niet-native sprekers. Een stemacteur die met een ander accent spreekt zoals een Spaanse tongval of die typische harde Duitse klanken. Wanneer je op zoek bent naar een Engelstalige stem die buiten de standaard accenten valt kun je het beste eerst contact met ons opnemen. Dan gaan we voor jou op zoek naar de meest geschikte stemacteurs.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, via WhatsApp en per mail. Informeer direct naar alle mogelijkheden.

Wij zoeken de juiste Engelse voice-over voor je

Via onze website kun je rustig alle democlips beluisteren, maar we weten uit ervaring dat veel producenten hier geen tijd voor hebben. Geen nood, met onze eenvoudige stemmen service voeren wij de preselectie voor je uit, en dat binnen slechts 30 minuten! Op basis van jouw voorkeuren zoeken wij 3 stemacteurs die hierbij passen en sturen deze kandidaten per mail door. Kies uit deze 3 personen de stem die het beste aansluit op jouw voorkeuren en je kunt direct Engelse voice-overs bestellen.

Een Engelse voice-over bestellen begint met luisteren, ga daarom naar de pagina met alle Engelstalige stemmen.

Zoek de stem bij de productie

Niet iedere stem past bij iedere productie, daarom sommen we hier alvast de meest voorkomende types op met de bijbehorende stijl van spreken.

  • Bedrijfsfilm: Bij een bedrijfsfilm is er meestal behoefte aan een stem die betrouwbaar overkomt, zelfverzekerd en met een duidelijke articulatie. Amerikaans of Brits Engels is afhankelijk van de productie en het land waar het bedrijf is gevestigd.
  • Explainer video: Een zeer populair format voor online producties, in een explainer video wordt visuele informatie naadloos gecombineerd met een stem. De toon is vaak vriendelijk, alsof je uitleg krijgt van een vriend.
  • Instructievideo: Bij instructievideo’s is het vooral van belang dat de stem kalm is en geruststellend overkomt. Bij teksten van technische aard is het van belang om de juiste uitspraak door te geven aan de stemacteur, eventueel met audio notities ter aanvulling van het script.
  • Radio / TV commercial: Enthousiast en opvallend, dat zijn de voornaamste criteria bij een commercial op de radio of televisie. Dit is ook een type productie waarbij de keuze voor een man of vrouw een groot verschil kan maken.
  • Audioboek: Rustig maar niet saai, een delicate balans die alleen de specialisten weten te vinden. Een audioboek duurt lang om in zijn geheel te beluisteren, dan wil je uiteraard wel naar een prettige stem luisteren.
  • Cartoon: Dit is een discipline die zeker niet alle stemacteurs beheersen. Bij een cartoon is expressie van groot belang, er zijn stemkunstenaars die in hun eentje tientallen stemmen kunnen produceren. Dat maakt het een stuk makkelijker om de opnames te realiseren.
  • Games: Bij computerspellen worden teksten vaak in korte stukken opgedeeld, soms zijn het slechts kreten. De geschikte stemacteur moet niet alleen een uitgesproken karakter hebben, maar ook acteertalent bezitten.

Het verschil zit ‘m in de details

Ons stemmenbureau is een one-stop oplossing voor professionele Engelstalige voice-overs. Naast een grote selectie aan stemacteurs die in hun moedertaal teksten inspreken, levert ons team ook nog een uitstekende service voor veeleisende audiovisuele productiehuizen, marketing professionals en andere bedrijven. Wij gaan verder waar andere aanbieders ophouden.

Meer weten over een Engelse voice-over bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.