Amerikaanse Voice-over


Heb je een film, trailer, reclame of documentaire die vooral opwindend moet zijn en spannend moet klinken? Dan is de Amerikaanse voice-over de juiste keuze. Amerikanen klinken vaak wat dramatisch en commercieel. Het is dan ook de perfecte keuze als je gaat voor een wat meer ‘overdreven’ type voice-over. Ook kan het de juiste keuze zijn voor de boef in een verhaal.  

Placeholder

Kenmerken Amerikaanse Voice-over

Het Amerikaanse accent is een mengeling van verschillende Engelse en andere Europese accenten en dat is waarschijnlijk de reden waarom het Amerikaanse accent voor veel mensen zo goed te verstaan is. Er moest een manier van spreken gevonden worden die door iedereen te begrijpen was.  

Het Engels uit Engeland kent vele verschillende accenten en dialecten en daarom zal een Engelse voice-over met een sterk accent soms minder goed begrepen worden door de luisteraar. Het Amerikaanse Engels is hierin minder gevarieerd en klinkt meer neutraal. Er zijn niet veel verschillende dialecten in Amerika, het meest onderscheidend is misschien wel het accent uit het zuiden. 

  • Krachtig
  • Stoer
  • Inspirerend

Kenmerken


Placeholder

Een belangrijk kenmerk van een Amerikaanse voice-over is dat deze vooral heel sterk en zelfverzekerd overkomt. Ze klinken spannend en zijn er goed in om iemand emotioneel bij een video te betrekken. Denk bijvoorbeeld aan de televisieshow Extreme Home Makeover, daarin zijn ze de gehele aflevering enorm enthousiast en krijgen ze de kijker mee op een manier wat met een Engels accent niet zou kunnen.


Beluister hier onze Amerikaanse voice-overs!

Waarvoor kun je beter een Amerikaanse Voice-over inzetten?


Engelse voice-overs worden meestal ingezet voor de serieuzere boodschappen, zoals documentaires of minder commerciële films. Maar Amerikanen hoor je juist vaak bij trailers van actiefilms en andere ‘hype’ films die vooral moeten verkopen. Wil je dat je publiek meegetrokken wordt in de boodschap en moet dit vooral op de emotie inspelen? Dan is de Amerikaanse voice-over de juiste keuze.  

Kendall Toyota commercial – Ingesproken door: Sean

Onze Amerikaanse stemartiesten


Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste Amerikaanse voice-overs ter wereld. Beluister de stemmen en bepaal welke voice-over het beste past bij uw project! Zit de stem die u zoekt er niet bij? Laat het ons even weten en wij zoeken de stem die volledig voldoet aan uw wensen of die van uw cliënt.


Andere Voice-overs…


Britse Voice-over

Het Britse accent is er een die door velen geliefd is. Met goede reden! Geef je volgende productie zakelijke klasse met een Britse voice-over.
Meer Info...

Mannelijke Voice-over

Met een karakteristieke mannen stem kan je nooit de fout in gaan. Beluister ons brede aanbod professionele mannelijke voice-overs!
Meer Info...

Vrouwelijke Voice-over

Een vrouwelijke voice-over wordt vooral gezien als geloofwaardig en heeft vooral positieve associaties. Ideaal voor o.a. radiocommercials!
Meer Info...

Wij staan garant voor

Blijf op de hoogte en hoogte en volg ons op social-media!

Facebook

Twitter

Google+

Youtube

Soundcloud

Vimeo

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief…

Heb je een vraag? Bel ons op 010-7600103